By: aisyah mrs kay

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 20-Apr-2008 11:54 Email | Share | Bookmark
jalan-jalan sungai petani

 
 
 
 
ari jumaat br ni g ipoh rumah kakak..esoknye pagi2 lps subuh g sungai petani(sp) nak settlekan satu benda tu..sementara tu smpat sggh ke taman tema air yg br dibuka The Carnival..best jugak nampaknye..tp we all just cuci mata kat luar je..sbb kalo masuk sure susah nak keluo balik.Plan mula2 nak lajak ke alor setar,tp benda yg nak dsettlekan habis kul 1.30..xdan nak ke mana.So cuma bwak bdk2 mandi kat swimming pool kat swiss in. si nisa mandi pakai t shirt..coz x bawa proper attire. Pukul 3 lebih baru puas mandi. kitaorang terus balik ke t.i.. singgah makan mee udang lipan kat pantai remis..tp hubby x bg bwk camera..segan kat orang katenye.mee yg dipromot org b4 ni rasenye boleh lah.pas tu teruskan perjalanan balik..sggah bli buah kat titi gantung..sggh solat maghrib kat masjid bota kanan..n terus balik. Sampai t.i betul2 kul 9. alhamdulillah xde aral..perjalanan pun smooth aje.Pas tu sggh sekolah ..ade bbq -majlis kesyukuran karnival asrama baru2 ni. maleh nak snap gambo coz gelap je..menunye..ayam,ikan sosej bakar,nasi goreng cina,rendang daging dan acar. pas tu balik..tido dalm keta. sian cik abang drive sorang2..






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net