By: aisyah mrs kay

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-May-2008 23:39 Email | Share | Bookmark
kek demam

salam ..sy telah dilanda sakit kepala dgn tiba2 masa cuti hari pekerja kelmarin.Petang tu dah rase lain macam..malam langsung collapse..esoknye ingat dah ok..tp dok macam tu jugak..
so pegi klinik ambik ubat dan mc..dr identified it as 'stress headache'..
pas tu rest sampe tgh hari..rase dah ok sikit..petangnye kawan ajak keluo ambik keta baru dia..
pas tu dapat sms kawan lagi sorang tanye kek dia dah siap ke..

alamak belum buat lagi masa tu dah 4.45 ptg..saye kte ambik kul 6 leh ke..ok dia kate..so struggle siapkan kek dia..tu yang senget sikit keknya..
Pas tu dah start pening balik..maghrib tu dah rase seram2 sejuk..berselimut sampai kul 8.30..pas tu ajak hubby gi klinik lain pulak.. lupe nak cakap ubat klinik pagi tadi makan gak tapi xder effect..So g klinik..mata pun xleh bukak dah..dr kate say stress sgt..sy tanye mcm mane nak hilangkan sakit kepala ni..so dia bagi injection..full dose..balik tu terus makan ubat demam lak ,mandi ..n baring depan tv..tengok Indiana Jones..n terus belayar..bangun pagi alhamdulillah dah sihat..lupe nak cite..mase sy g klinik malam tadi sy dah decide untuk quit baking..at least sampai betui2 sihat..rasenye saye terlalu penat kat sekolah n kt rumah..so kena pilih either one..so this cake may be the last one..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net