By: aisyah mrs kay

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 29-Nov-2008 06:00 Email | Share | Bookmark
besday imran,award n homework

 
 
 
 
 
Quote:

Salam..
semalam si imran celebrate besday yg ke 3...dah beso dah tp badan x mau beso-beso
last minute nyer kek..ingatkn xmo buat kek.suruh dia potong pulut kuning jer..last-last but gak le..kek simple-simple..deko pon sememeh jer..
imran celebrate same ngan najah..anak best fren teman..
dia yg pilih gambo power puff girl..sib baik si imran xtau ape lagik...



pagi-pagi dah mintak tulong asben teman anto pulut kat rumah OKU..peh tu.kerah nisa anto pulut kt neber kiri kanan..peh tu prepare tuk besday imran ptg tu plak..buat donut..goreng nuget..bagi jajan2 sikit kat kawan2 depa...syok abih le budak2 tu....


Ni plak homework cikgu amal alor star bagi..cikgu teluk intan ni kalo cuti2 lembab skit..peram dulu
aha..ni le lubuk teman berkubang kalo xder keroje (kadang2 ade keroje pon dok situ gak ) dan kalo teman ader mood...


~credit to Snowflake beach Design AKA Chanin Mettey, background paper by Tammy Design
Hana >> Kak G >> FizaNordin >> Ummu_Hanis >> MatGebu >> Fariha >> MamaFaMi
>>Kak Amal>>umieaisyah

macam biase ler..teman slalu dapat last-last..so rasenyer sumer member dah dapat h/work ni..kiter tggu h/work lain lak yea...

Dapat award ni dari mak lang...mekacih..mekacih..tocei..tocei..xtau tang mane kretipnyer teman ni..org bagi kiter ambikkk

so..teman dgn gumbiranya nak pass award ni pd
1) putrimalam
2) kak amal
3) kak jasmeen
4) kak zaiy
5) kak hajar
6) aishah@ummiaqil
7) rahaniss
jgn malu-malu..sila ambik award anda yea..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net